Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 16:26 - Ролева Игра Текст: Пет причини защо трябва да играете ролевата игра в калта
Автор: igrizamomicheta24 Категория: Забавление   
Прочетен: 858 Коментари: 0 Гласове:
0



 За много хора, четете това, може да изглежда доста странно. Ролеви в кална?Това е една от причините, които играят MUD! Но за другите, тези, които се препънат по текст, базирана игра, за да го даде отидат и те наистина обичат приключенията и борбата с ролева не може да дойде естествено.

Ролеви е много лесно да се получи, и добре си струва усилията. Ето някои полезни съвети, които можете да намерите полезна да започнете!

Кажи здравей!

Да, това е толкова просто като това може с приятели да играете тези igri za dvamaПоздравителни хората, които срещате, дори ако те са напълно непознати, може да получите някои ролева игра. Тя не може всички да бъдат добри, или в крайна сметка в един дълъг и сложен дискусия за местната политика, но тя ще ви отведе в усещането за да говорите с други хора. Също така, тя показва, че вие ​​също са отворени за ролева игра и разговор, и че никога не е лошо нещо!

Разгледайте друг играч и коментар върху това, което те са облечени.

Това е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да разгледа друг характер, може би си казал "здрасти" на, и коментар върху нещо, те са облечени в. Забелязвате ли необичайно парче на бижута или добре съобразени елемент от облеклото? Споменете го! А просто "Това е прекрасно наметало, който го е направил?" ще разчупи леда повече отколкото си мислите!

Коментари по характеристики на друг играч.

Добре, разбира се! Не се използва за разказване на нови потенциални приятел те имат огромен нос! Да те имат очи, които са необичайни нюанс на цвета? Или може би е белег, че има история зад него? Намиране, може да доведе до една прекрасна история за това какво се е случило с тях, и те могат просто да върне жеста и да попитам нещо за вас!

Уверете се, че описанието на вашия характер, да е актуална.

Проверете над описание на ваш собствен герой. Има ли смисъл, когато сте го прочели над? Има ли малко съвети и детайли, които биха позволили на друг герой, за да ви попитам за тях? Това понякога може да помогне, да участват в ролева игра. Светът не трябва да бъде пълен с перфектно формира жени и наистина мускулести мъже и се открояват, може да бъде много по-увлекателно. Какво ще стане, ако сте имали преди счупен нос? Това може да доведе до казва една добра история за това как в крайна сметка в един бар сбиване, че няма нищо общо с вас!

Бъдете учтиви!

Без значение дали вашият герой е добър или лош, пълен с някаква зла умисъл или светец, като ангел, винаги се опитват и да бъде любезен. Хората помнят много повече от лошите неща, отколкото добро, и вие ще бъдете изненадани колко бързо клюки могат да получат около. Може да ви бъде най-лош задник боец ​​в целия свят, но простия акт да бъдете учтиви, особено за тези, които не ви познават, може да отвори повече врати, отколкото си мисля, че ще!

Надявам се, че тези няколко съвета ще ви помогнат, и не забравяйте, че не всичко ще ви бъде предложена лесно, но с упорита работа и пускане с няколко чук гръб, вие ще откриете себе си ролева игра като професионалист!


Тагове:   игри,   онлайн игри,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: igrizamomicheta24
Категория: Забавление
Прочетен: 56447
Постинги: 24
Коментари: 4
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930